Doğru güncel adresi bulmak neden bu kadar uğraştırıyor?
Bu aralar fark ettim ki bazı sitelere girmek, siteyi kullanmaktan daha yorucu hale gelmiş. Geçen gün sadece kısa bir göz atayım dedim ama önce hangi adresin güncel olduğunu anlamaya çalışırken baya vakit kaybettim. Bir yerde başka link yazıyor, başka bir yerde farklı bir giriş çıkıyor, insan da doğal olarak hangisine güveneceğini şaşırıyor. Açıkçası bu kadar adres değişmesi bende biraz soru işareti oluşturdu, çünkü yanlış yere girmek ya da boşuna uğraşmak istemiyorum. Belki bu duruma alışık olanlar için normaldir ama dışarıdan bakınca oldukça karmaşık görünüyor. Siz böyle durumlarda güncel ve doğru giriş adresini nasıl ayırt ediyorsunuz? Gerçekten pratik bir yolu var mı, yoksa bu iş tamamen deneme yanılmaya mı kalıyor?
4 Views

En çok zorlandığım konu kayıpları kabullenmekti çünkü sürekli geri kazanma isteği oluşuyordu. Ancak bu yaklaşım genelde daha fazla hata yapmaya neden oluyor. Artık kaybettiğimde durmayı öğreniyorum. Ayrıca bizbet güncel üzerinden farklı seçenekleri incelemek de daha bilinçli kararlar almamı sağladı.